WebPress – site de stiri pentru diaspora

Avem deja o lunga experienta cu romanii din diaspora, cei din UK, Germania, sau Irlanda. Am ajuns la concluzia ca este nevoie de un site de stiri, care sa preia pleiada de postari ce inunda grupurile noastre. Ce castigam? In primul rand nu mai avem sute de postari de la tot felul de site-uri facute doar pentru a lansa „senzatii”, gen: Daca vezi asta ramai cu gura cascata, uite ce a facut cutarica si cum o sa te imbogatesti peste noapte, etc.

Romanii din Germania, Austria, Olnda, UK si Irlanda

Detinem deja un site pentru romanii din Germania ( aici avem chiar si cate o sectiune separata pentru Munchen si Stuttgart ), unul pentru romanii din UK si altul pentru cei din Irlanda. Daca mai adaugam Suedia, Belgia, Franta si Italia, zic eu ca va puteti face o impresie despre ce discutam aici.

Mai detinem si 10 grupuri pentru romanii din diferite zone ale Germaniei, o pagina de FaceBook pentru acelasi public, cu peste 3.400 de fani in acest moment. Avem in plus un site pentru anunturi gratuite, unul pentru cei ce sunt in cautarea unui loc de munca, deci mai pe scurt, avem un arsenal de care ne putem folosi fara a mai fi nevoie sa tot distribuim bazaconii. Iata de ce de acum in colo pe toate grupurile nostre vom accepta sa se distribuie doar stirile pe care tot voi, le transmiteti aici. Un coleg le va redacta, iar voi le veti distribui ca si pana acum, doar ca vom avea sansa sa verificam si sa oferim in timp informatii corecte, nu doar ceea ce se inventeaza de catre cei dornici de senzational si public lasat cu gura cascata! [ vom reveni cu mai multe date in curand … ]

Transport Stuttgart

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!