Tricotatul – FOREVER

Tricotatul este pentru totdeauna! Tricotatul – forever!

Aceasta boala care nu poate fi vindecata. Ce este straniu la aceasta boala, ca nimeni nu se gandeste sa se adreseze la medici, sa afle ce boala au, sa afle cum se trateaza, daca s-au inventat noi medicamente! Oamenii cu experienta in aceasta boala ne spun, ca boala este contactata printr-un virus care poate fi luat la orice varsta si in orice loc. Imunitate fata de el nu exista. Boala se caracterizeaza printr-o mancarime constanta in maini, o sclipire vioae in ochi la vederea unui model interesant sau unei scheme noi, lipsa de somn prelungit din dorinta de a mai face macar inca un rand. “Persoanele afectate” sunt usor de identificat dupa ghemurile de ate, care se intrevad dintr-o punga, bodogoneala despre ochiri pe fata si pa dos, ptivirea mijita, cu care inspecteaza orice obiect intr-un acces de inspiratie…

Va sunt cunoscute astfel de persoane? Aveti grija sa faceti tot posibilul, ca sa luati acest virus de la ele. Numai asa veti cunoaste ce inseamna procesul de creatie, bucuria de vedea un nou inceput adus la bun sfarsit cu un strigat de fericire: Uraaaaaaaaaa, am terminat! Numai asa veti avea posibilitatea de a avea lucruri unice, concepute si facute dupa ideile din capul vostru, care vor fi nu numai frumoase, dar si elegante si vor mai tine si de cald. Nu mai spun nimic despre cata economie de la niste fire de ate, s-a terminat cu MALL-urile!

Doamne notabile si fete de la tara, actrite celebre si casnice obisnuite, locuitoarele subtile din Est si negresele vesele din Africa. Toate acestea – tricoteaza!

Dragostea si pasiunea incontrolabil este pentru totdeauna. Tricotatul FOREVER!

Priviti si o galerie de fotografii adunate pe tema tricotatului.

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *