Traian Basescu nu a primit cetatenia Moldovei

Traian Basescu nu a primit cetatenia Moldovei dupa ce ieri a participat la concursul de limba moldoveneasca. Fostul presedinte al Romaniei a trebuit sa sustina examenul de limba moldoveneasca pentru a primi cetatenia, dar l-a picat dupa doar 10 minute. Faptul ca acesta nu s-a pregatit suficient la vocabular si gramatica a facut ca presedintele Nicolae Timofti sa nu poata accepta cererea sa. Iata mai jos intrebarile primite la examenul de limba moldoveneasca pentru obtinerea cetateniei moldovenesti.

Traian Basescu nu a primit cetatenia Republicii Moldova

Asa cum se stie, pentru a obtine cetatenia unui stat trebuie sa dai un examen de limba si unul de istorie, dar presedintele Traian Basescu a picat de la prima etapa, cea de limba si literatura moldoveneasca. prima intrebare a fost legata de masina prezidentiala: ce fel de cuzov are masina prezidentiala, a fost intrebat Basescu. Acesta s-a uitat cu in ochi la faina si cu unul la slanina si a zis: masina prezidentiala nu are cuzov! Apoi a fost intrebat, ce fel de coropca are atunci masina dumneavoastra? Traian Basescu a raspuns: masina nu are coropca, fiind produsa in Uniunea Europeana. Vazand ca nu o scot la cap cu el, l-au intrebat: ce faceti daca ajungeti la un sfetosfor si nu este nimeni acolo? Basescu a tacut! Exasperat profesorul examinator a zis: daca stam aici o sutca, raspundeti la intrebari? Basescu zice: o ce?

La final, vazand ca nu obtine niciun raspuns de la candidatul la cetatenia Moldovei, examinatorul a zis: va rog sa intelegeti ca nu puteti trece examenul si deci nu veti primi cetatenia moldoveneasca, macar conjugati verbul se primeste, si va trec. Basescu zice: poate verbul a primi, eu primesc, tu primesti, dar imediat a fost oprit. Domnule Basescu, se primeste ca nu ati trecut examenul, noi in moldova avem un singur verb, se primeste ( aici totul se primeste, de la cadouri, mita si pana la examene, iar dumneata nu ai primit examenul, ai inteles? ).

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *