Traian Basaescu ramane cetatean Moldovean

Am impresia ca traisesc pe Marte, romani fara sa stie nimic despre Republica Moldova iau de bun tot ce citesc, uitand ca poti sa pici de fraier imediat. La noi sunt cateva site-uri de fraierit cititorul neavizat sau care te fac sa razi daca stii cu ce se mananca, cauta si vezi ce sunt acelea stiri kLumea! Asa se ajunge la situatia in care un personaj poreclit fie Gondon sau Durdom retrage evident fara o baza constitutionala cetatenia lui Traian Basescu iar unii dau o stire in gluma, ca la Curtea Constitutionala a Modovei Basescu a castigat – prafu de pe toba!

Traian Basaescu nu a pierdut cetatenia Republicii Moldova

Evident ca stirea este scrisa la caterinca, dar multi romani se bucura deja, dau mai departe stirea, la fel cum s-a intamplat si cu moldoveanca care pana azi a ramas cetatean roman, desi multi vizeaza si azi ca Tarasiuc e persona non grata in Romana! Ca Traian Basescu a ramas ilegal fara cetaenie este evident, pentru ca numai in capul lui Dodon poate fi ca presedintele da cetateniii peste noapte si tot asa le retrage. Din pacate nu e asa, decat in Moldova, Rusia – nu garantez, si in Transnistria, in rest este o institutie care aproba si cerceteaza dosarele.

Mor de ras cand vad cat de fraieri poti fi unii, aici ma refer si la cei ce au pus botul la vrajeala ca Traian Basescu nu a pierdut cetatenia – in acest moment, ar putea sa o redobandeasca la CEDO, dar si la cei ce cred ca Igor Dodon a facut mare isprava ( sa nu-l vad demis de proprii alegatori in curand! ).

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!

1 thought on “Traian Basaescu ramane cetatean Moldovean

  1. Legea cetățeniei RM, care spune: ”(1) Cetăţenia Republicii Moldova poate fi retrasă printr-un decret al Preşedintelui Republicii Moldova persoanei care:
    a) a dobândit cetăţenia Republicii Moldova în mod fraudulos,
    (b) prin informaţie falsă sau
    (c) prin ascunderea unui fapt pertinent”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *