Termenul limita s-a prelungit pana pe 21 octombrie

Avand in vedere numarul mic al romanilor din diaspora care s-au inscris la votul prin corespondenta si a faptului ca in multe tari s-ar putea ca votul fizic sa nu fie posibil, autoritatile au luat decizia de a prelungi termenul de inscriere pana la 21 octombrie. Suntem siguri ca deja stiti ca va puteti intregistra pe site-ul www.votstrainatate.ro, dar daca exista si persoane care nu stiu, am pus aici adresa site-ului. Daca iti pasa de viitorul tarii si vrei ca vocea ta sa fie auzita, inscrie-te la vot. Cu cat mai multa lume va vota, cu atat veti fi mai bine reprezentati. Cu cat veti sta mai mult impasibili, cu atat ei isi vor face in continuare jocurile.

Termenul limita de inscriere s-a prelungit pana pe 21 octombrie

Oricum, pentru a putea vota va trebui sa te inscrii la vot pe site-ul mai sus mentionat, poti alege una din variante, vot prin corespondenta sau vot la sectiile de votare. Nu lasa pe ultima suta de metri acest lucru [ inscrierea ], nu iti trebuie decat 2 minute ca sa fii pus pe liste. Stim deja ca diaspora a schimbat in cateva randuri soarta politica a alesilor nostri, asa ca imaginati-va cum ar fi sa avem cateva milioane de voturi in plus. La sectii poti ramane cu votul in buzunar, mai tineti minte cozile din anii trecuti. Prin corespondenta asta nu se mai intampla!

Pe de alta parte anuntam ca si anul acesta in diaspora se va vota in doua zile consecutive, asa ca e bine sa va informati din timp unde sunt sectiile de votare din zona voastra, ca sa evitati aglomeratia. Stim ca autoritatile nu se sinchisesc de votul vostru, dar asta este posibil si cu concursul vostru. Daca alegeti votul prin corespondenta ati scapat de cozi, puteti vota de acasa. Mai este pana o sa vedem si votul online, momentan insa e bine si asa, decat deloc. Hai sa le aratam politicienilor ca stim ce vrem, iar asta o putem face prin vot. Da mai departe stirea, sa afle tot romanul ca mai e timp pentru inregistrarea romanilor la vot in diaspora!

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!