Tepe cu locuri de munca

Portalul romanilor din Germania ne va informa regulat despre firmele ce trag teapa cu ofertele de locuri de munca. Asa ca daca esti in cautarea unui loc de munca in Munchen, Stuttgart sau in oricare alt oras din Germania, ai descoperit o firma care vrea sa te pacaleasca, imediat va trebui sa iei legatura cu noi, sa ne expui date concrete despre firma, iar noi vom publica toate datele pe site. Asa vom scapa de cei ce trag teapa, vom avea un internet mai curat si cititori mai informati!

Tepe cu locuri de munca

Asa cum stiti, avem deja cateva grupuri pe facebook ale comunitatii romanesti din Germania stabilite in diferite orase, precum Munchen, Stuttgart, Dormund si Frankfurt. In total sunt peste 15.000 de romani, deci o comunitate destul de mare, as spune eu. Firme care promit ca ofera locuri de munca in Germania sunt cu sutele, desi stau si ma intreb, oare de ce nu cauta lumea acolo unde e sigur, nu exista riscuri si nu se platesc comisioane?

Iata un singur exemplu, gasit destul de usor pe site-ul EURES:

Zimmerfrau w/m Arbeitsort: Aschaffenburg

 Tätigkeitsbeschreibung: -Reinigung der Hotelzimmer -Wäscherei Fachkenntnisse und Fertigkeiten: -Belastbarkeit -Zuverlässsigkeit -Sauber, Kenntnisse der Reinigung -Teamfähigkeit – Geforderte Anlagen: Lebenslauf, Zeugnisse.

Angajator: Koch Löffler GmbH c/o Zum Goldenen Ochsen
Informaţii: Nadine Gala
Adresă: Karlstr. 16, D-63739 Aschaffenburg, Deutschland
Email: nadine@kochloeffler.de

A fost greu? NU, a fost usor DA! Nici macar nu trebuie sa-ti faci cont pe site-ul EURES pentru a gasi informatii, asa ca nu stiu de ce nu ca apucati sa gasiti ceva de munca pe site-ul care ofera asa ceva in mod GRATUIT! Mai multe detalii gasiti si pe site-ul i4Jobs.Net – un site cu anunturi si oferte de munca 100% gratuit! Succes!

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!