Street style de la Dian Pelangi

Stilul stradal (Street style) pentru femei musulmane de la Dian Pelangi.

Dian Pelangi (Dian Pelangi) – tanara designer indonesiana, musulmana. O putem numi pe Dian pionierul, care impinge limitele modei musulmane in intreaga lume.

In 2008, Dian Pelangi a absolvit Ecole Superieur des Arts et Techniques de la Mode, infiintata la Paris in 1841 de catre Alexis Lavigne si avand filiale in diferite tari. Dian a dobandit experienta nepretuita si intelegerea modului de a introduce in lume moda musulmana.

Dian se inspira din culorile curcubeului, modelele ei sunt luminoase si pozitive. In plus, pe

Design Dianei Pelangi – o combinatie unica de traditie si modernitate, design si arta, sacru si universal. Moda lui Dian are milioane de adepti  din intreaga lume si nu numai in randul femeilor musulmane.

In 2010, Dian a aratat colectia sa la Saptamana Modei din Jakarta, ceea ce a dus interesul fata de lucrarile ei in intreaga tara si in strainatate.

Dian este cel mai tanar membru al Asosiasi Perancang Pengusaha Muda Indonezia (APPM), care a ajutat-o pe Dian in 2012, in publicarea cartii – un stil Street style a femeilor musulmane, materialele pentru care au fost selectate personal de Dian in timpul calatoriilor sale.

Dian Pelangi a participat la Targul International Mondial musulman Le Bourget, Paris. In 2014 Houte Saudita Fashion Show la Blvgary, Londra. Printre clientii sai sunt  bine-cunoscuta cantareata Diane si membrii ai familiei regale.

Dian Pelangi – diplomat, o femeie de afaceri si un tanar designer indonezian ce se inspira din comunitatea islamica mondiala, creeaza moda – de la inima. Vizionati o galerie frumoasa AICI.

 

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.