Stiri din Germania

Avand in vedere ca ne adresam in mod special romanilor din diaspora, am decis sa va invitam si pe voi sa contribuiti la difuzarea de stiti sosite direct de la romanii din Germania. Primul pas ar fi sa devii redactor pe o sectiune aici pe site – poate fi sport, politica, sau oricare alta. Apoi pe masura ce devii experimentat si se vede ca ai talent si/sau pasiune, te poti muta pe www.DigitalPress.info unde vei fi platit pentru munca ta – aici evident ca va fi perioada de proba si de invatat, insa daca iti place ce faci poate deveni si un serviciu permanent sau / ocazional!

Redactor stiri Germania

Deci ca sa fie si mai clar, iti place sa scrii si vrei sa fii de ajutor comunitatii romanesti din Germania? Nimic mai simplu, incepi sa scrii pe WebPress si noi te distribuim la peste 100.000 de romani! Prima sansa de castig este promovarea afacerilor locale, daca ai gasit pe cineva care vrea sa se promoveze in articolele tale, primesti 70% din suma pe care o plateste acea persoana! este primul pas, apoi daca totul decurge bine, poti avansa ca redactor de stiri pe DigitalPress.Info – aici vei avea salariu deja!

Ce obligatii ai ca redactor pe WebPress? in primul rand sa scrii regulat, in medie ar trebui sa fie opt sau noua stiri/saptamana, adica poti scrie cate unul sau maxim doua pe zi, sa fie evident corect scrise, originale nu copiate – desi le poti rescrie pe cele de pe agentiile de presa. Interesant ar fi sa fie lucruri care sa fie interesante pentru comunitatea din Germania, daca ar fi stiri locale si mai bine, dar evident ca nu este obligatoriu. Daca este vorba de sport, aici aveti de la fotbal la tenis, hochei, etc. Mai multe detalii discutam in privat pe email sau FaceBook.

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!