Sticle si decor

Glicerina ajuta sa pastrezi floarile aproape in forma sa originala, plantele paman la fel de flexibile si doar usor isi schimba culoarea. Singura problema, care poate aparea – frunzele prea tinere si fragede nu se pot conserva folosind glicerina.

O idee stralucita cum putem face noi insasi decoratiuni din sticle folosind flori si glicerina.

Florile trebuie pregatite intr-un anumit fel:
In primul rand, este necesar sa faceti o taietura oblica pe tulpina florii, apoi taiati frunzele ce sunt in plus, divizati tulpina pe o lungime de 5-10 cm – in asa fel glicerina va fi mai usor absorbita de carte floare.
Urmatorul pas este pregatirea solutiei pentru conservare.
Pentru asta: se amesteca a treea parte din glicerina cu doua parti de apa calda.
Lichidul obtinut se toarna intr-o sticla.
Inaltimea nivelului de lichid trebuie sa fie mentinut la aceiasi inaltime de aproximativ 20 cm, din acest motiv sticla trebuie umpluta constant in functie de necesitate.

Tulpinile de plante pentru a se impregna cu glicerina sunt cufundate in lichidul cu glicerina pentru o perioada intre 2 saptamani si 2 luni, in functie de tipul si dimensiunile plantelor. Frunzele pot fi tratate in acest mod timp de 2-3 saptamani, patrandu-le in solutia de glicerina in raport de 1:1.
Pentru conservarea de flori adecvate florile cu tulpini.

Va oferim si cateva fotografii drept model, dar si pentru inspiratie! Va dorim spor si multe bucurii de la activitatea voastra!

 

 

 

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *