Smaraldul si proprietatile sale

Piatra de smarald – piatra stralucirii! Asa au numit grecii romantici smaraldul. Aceasta min unata piatra verde esre deosebita prin puritate si transparenta. Smaraldele au fost intotdeauna invaluite in mister si mistica. Multi privind la ele incercau sa-si ghiceasca viitorul lor. 

Smaraldul si proprietatile sale magice de vindecare

Lupta impotriva trasaturilor negative ale proprietarului (infidelitatea in dragoste, tendinta spre escrocherii, inselaciune) – principala sarcina a unui smarald.

In cazul in care proprietarul smaraldului nu are astfel de defecte, piatra ii daruieste noroc si sanatate.

Smaraldul are capacitatea de a risipi orice energie negativa, curata aura proprietarului si casa lui de tot felul de influente negative, protejeaza caminul familial. Piatra protejeaza legamantul casatoriei, ajuta la mentinerea armoniei si demografiei in familie.

Proprietarilor care au o intuitie buna, piatra le va da posibilitatea de a descifra semnele universului, trimise pe Pamant.

Smaraldul este o piatra foarte moale. Acest mineral nu va tolera grosolaniile sau agresiunea. Anume aceste manifestari negative ale  proprieterului sunt eliminate prin purtarea smaraldului timp de doua – trei luni.

Potrivit astrologilor, smaraldul ajuta oamenii sensibili de a evita stresul si a invata sa descopere intrigile si inselaciunile.

Proprietatile medicinale ale smaraldului

Litoterapeutii sustin ca piatra smarald este capabila sa stabilizeze tensiunea arteriala, elimina durerile de cap si articulatii. De asemenea piatra trateaza inflamatia vezicii urinare si bolile de stomac. Este dovedit faptul ca smarald are proprietati antibacteriene – daca tineti o piatra intr-un pahar cu apa bruta, poti apoi bea apa fara fierbere.

Din cele mai vechi timpuri oamenii credeau ca smaraldul are puterea de a salva oamenii de la orbirea de noapte, precum si epilepsie. Litoterapeutii moderni sustin ca proprietarii unui smarald nu vor suferu de insomnii, cosmaruri, oboseala si temeri nerezonabile.

Nu stim cat de adevarate pot fi aceste afirmatii, insa frumuseatea acestor pietre este absolut incontestabila! 

Va invitam sa vizualizati o GALERIE foto cu bijuterii din smarald.

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *