Simona Halep versus Serena Williams

In mod cert toti romanii sunt cu ochii pe evolutia Simonei Halep la Australian Open, unde dupa ce a ajuns in optimi, o va intalni pe celebra Serena Williams. Desi americanca este ocupanta locului 16, este evident ca asta nu este si ordinea valorii sportivilor, ci este o apreciere a numarului d emeciuri jucate si castigate. Asadar o lupta grea o asteapta pe Simona Halep, mai ales ca aa cum stim, a renuntat la antrenorul care a dus-o pana pe locul unu mondial. Nu stim cat de buna a fost miscarea Simonei, mai vedem ca este precauta in declaratii, ceea ce inseamna ca inca nu a trecut psihologic peste infrangerile din fata americancei.

Simona Halep versus Serena Williams

Pare ciudat, nu-i asa sa joci impotriva a doua surori, iar victoria in fata surorii sale, Venus Williams – nu inseamna ca va fi la fel de usor si in cazul Serenei. Da, in ultimul joc Simona s-a impus categoric, iar daca psihic va fi la fel de pregatita si determinata sa invinga, ar putea oferi o mare surpriza in meciul urmator. In cateva momente va incepe meciul, asa ca ne pregatim si noi sa-l urmarim alaturi de voi. Vom reveni cu amanunte dupa incheierea lui, ca sa fie informati si cei care nu pot urmari meciul de tenis in direct!

Cele doua sportive s-au intaklnit de noua ori pana acum, scorul fiind net in favoarea Serenei Williams – 8 la 1! Prin urmare se poate, in meciul al 10-lea speram in victoria romancei. Daca Simona a castigat la un scor categoric in 2014 [ 6-0, 6-2 ], de ce sa nu reuseasca si azi? Sa fin cu ochii pe meciul dintre Simona Halep si Serena Williams, astazi la ora 10!

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!