Sfaturi simple pentru crearea unei bune dispozitii in sezonul de toamna

Toamna in ciuda culorilor stralucitoare de afara, cu totii simțim o lipsa treptata de lumina si caldura. Vremea joaca cu noi jocuri periculoase si, uneori, ne poate duce intr-o depresie usoara sau indispozitie. Anume toamna, este important sa ne concentram pe schimbarea interiorului, pentru a crea nu numai un „cuib confortabil“ cu culori luminoase, dar, de asemenea, sa depunem toate eforturile pentru a ne simti fericiti.

Sfaturi simple pentru crearea unei bune dispozitii in sezonul de toamna

Cateva sfaturi utile va pot ajuta sa decorati cu bani putin casa sau apartamentul intr-o maniera originala si sa adaugati o atmosfera de toamna.

Primul si cel mai simplu lucru este de a adauga un covor in tonuri de culoare galbena sau portocalie. Daca aveti covoare vechi, decideti-va pentru o schimbare sezoniera. Credeti-ma, rezultatul nu se va lasa mult asteptat. Lumina suculenta a covorului va va ridica fulgerator dispozitia. Fiecare intoarcere acasa va fi o adevarata sarbatoare.

Unul dintre cele mai importante lucruri in crearea unui interier de toamna si a starii de spirit ramane  crearea de buchete si compozitii din frunze galbene si flori de toamna, boboci si fructe de toamna. Puteti, de asemenea, sa va creati coroana proprie  din fata usii. Acest decor va schimba interiorul pana la nerecunoscut si nu necesita cheltuieli financiare, ceea ce este dublu placut.

Acum vom trece la camera de zi. Pentru a realiza transformarea tomnatica a intregii camere cu o mica interventie, trebuie doar sa schimbati fetele pe perne si sa aruncati pe partea din spate a unui scaun sau fotoliu o patura de lana in carouri sau culori de toamna. Nu uitati nici de fereastra! Nu ratati ocazia de a crea o atmosfera calda de toamna in casa cu noi draperii luminoase.

Vizualizati si un album cu imagini AICI !

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.