Se anunta un nou PROTEST la Senat, in ACEASTA seara!

Se anunta un nou PROTEST la Senat, in ACEASTA seara!

Pe Facebook s-a programat un nou protest, pentru aceasta zi (19 decembrie), la Senat, cu incepere de la ora 15:00, protestul fiind organizat in urma evenimentelor ce s-au intamplat astazi in Senat, unde opozitiei i s-a taiat microfonul, dar si din pricina faptului ca s-a votat ca dezbaterile in Senat sa fie continuate pana la epuizarea ordinii de zi. Protestul va incepe la ora 15:00 si se va desfasura in fata Senatului Romaniei.

Aici textul prin care oamenii sunt chemati la protest:

Sub comanda lui Calin Popescu Tariceanu, PSD-ALDE voteaza la foc automat Legea 303, din pachetul Legilor Justitiei. Senatorii ignoră chiar Bugetul care trebuia dezbătut în ședință comună, pentru a termina Legea care va introduce politizarea și haosul în magistratură. Ceea ce trebuia să fie o dezbatere parlamentară a devenit o glumă proastă: amendamentele au primit doar 40 de secunde fiecare pentru a fi dezbătute. Este aceeași Lege împotriva căreia procurorii și judecătorii din toată țara au protestat, vehement. Hai la Senat să oprim Puterea să arunce Justiția în aer!

Este foarte important sa nu fiti violenti ! 
Chiar daca incearca sa va provoace nu are rost sa fiti violenti cu jandarmii, nu ei sunt vinovati, ci aceia care le dau ordine. Iar sursa problemelor este tot in Parlament, pentru ca acolo isi practica Puterea adevarata desfasurare de forta legislativa, prin abuz.

News Reporter