Robert Negoita la plimbare prin parcul IOR

Cateodata cetatenii sunt mai vigilenti decat cei pusi sa apere ordinea publica, adica jandarmii. Asa se face ca un cetatean l-a surpins pe primarul Robert Negoita la plimbare cu sotia – a se nota bine: cu sotia – prin parcul IOR din Bucuresti. Cetateanul a fost surprins de activitatea edilului asa ca l-a intrebat la iesire de ce incalca legea. raspunsul lui Negoita a fost hilar: verifica cum e treaba prin parc. Cu cosul de picnic si sotia langa el, in pantaloni scurti, de Pasti. Sa mai zica cineva ca primarul nu munceste si nu este in slujba cetateanului!

Robert Negoita la plimbare prin parcul IOR

Jandarmul de la intrare a fost mai onest, a explicat ca el e in slujba primariei, asa ca era evident ca nu putea face nimic. Sau putea, dar risca sa ramana fara serviciu. Primarul sectorului 3 nu neaga ca a fost surprins in Parcul IOR: „Pentru cei care confundă niște sacoșe cu pâine uscată cu un fel de coșulețe pentru picnic: da, am avut cu mine niște pâine uscată pe care am luat-o tocmai pentru a hrăni păsările din parcul nostru.” Uita sa ne spuna ce cauta sotia lui in parc, tot la pasarici?

Ca sa dovedeasca cat de corect este primarul Negoita a si convocat o sedinta la primarie. Asa ca sa se vada ca nu se joaca, ca el munceste de sarbatori – va dati seama ca a iesit la plimbare cu bicicleta doar din dragoste pentru cetateni, iar sotia s-a adaugat voluntar – nici nu cere bani pentru munca ei! Nu cred ca domnul este de blamat pentru calitatea de membru PSD, dar pentru ca ne ia de fraieri DA.  Sper sa i se aplice amenda cuvenita pentru incalcarea legislatiei, altfel s-ar putea sa vedem in curand mai multe persoane plecate „la munca” pe teren.

 

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!