Povestea unei regine rele a designerul Nicolas Jebran

Incerc sa va fac cunostinta cu colectia designerului libanez Nicolas Jebran. Informatia este putin invechita – este o superba colectie de rochii de seara Haute Couture pentru toamna-iarna anilor 2014-2015. Dar frumusetea nu termen de expirare, nu-i asa? Insa informatia despre Nicolas Jebran, designerul libanez si COLECTIA lui cu  ingerii roz este la un clic de voi.

Povestea unei regine rele a designerul  libanez Nicolas Jebran

Pasiunea lui Jebran pentru moda a inceput foarte devreme, la o varsta frageda. La inceputul anilor 2000 si-a deschis casa de moda dupa numele sau din Beirut, a lansat propria sa linie, si-a făcut debutul acasa cu un show spectaculos in 2003. Inspirat din istoria bogata a Libanului, designerul spune  despre bucuria si frumusetea tarii sale natale. „Avem o moda, avem femei frumoase, avem o cultura, avem o mostenire si avem un mod de viata, iar aceste lucrri sunt ceea ce vreau sa le arat lumii” – a declarat Nicolas Jebran.

Couturier din Beirut este un adevarat maestru in activitatea sa, el creeaza costume neobisnuite si expresive. Colectia sale au imaginatie, sunt teatrale si … fabuloase.

Mie personal, aceasta colectie imi aminteste despre o poveste cu o regina rea, cruda si excentrica. Dar, retineti – ce o combinatie indrazneata de texturi, culori, siluete in zbor, detalii incredibile si uimitoare.

Ei bine, regina rea si-a torturat fata vitrega si pe catwalk … apare o mireasa moarta. Dar de o frumusete este de nedescris!

Sper sa va bucurati de aceasta COLECTIE extrem de expresiva, cu o gramada de idei pentru inspiratie!

Nicolas Jebran, designerul libanez si COLECTIA lui ingerii roz este la un clic de voi.

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.