Pictura cu puncte si cercuri – Elspeth McLean

Elspeth McLean s-a nascut in Perth (Australia de Vest). Acum, ea locuieste impreuna cu sotul ei in Canada. De o lunga perioada ocupatia ei principala este pictura cu puncte a diferitor obiecte de uz casnic. Elspeth este autodidact, desi spune ca elementele de baza pentru aceasta tehnica le-a invatat in liceu. Prin crearea lucrurilor unice ea incearca sa-si exprime experienta sa in lume, arata starea sa de spirit.

Se inspira din natura, cosmos, prin citirea de mituri si legende, admirand frumusetea culturii bogate din India, Mexic, Africa,o inspira indienii americani, australienii aborigeni. Subiectele abordate in arta sa includ iubirea, prietenia, dezvoltarea personala, armonia cu natura si visele.

Fata spune ca arta sa are un impact pozitiv asupra oamenilor, trezeste in persoane copilul din interior, aduce culoare si luminozitate in viata altora. Ea intotdeauna este fericita cand munca ei ii incurajeaza si pe altii sa faca la fel. Utilizarea de puncte si cercuri cu care lucreaz, Elspeth explica: pentru ca cercul este un simbol al unitatii si infinitului. Tot ceea ce ea creeaza face cu o inima buna si intentii bune. Ea de asemenea a obtinut o diploma in art-terapie, ca o modalitate de a intelege mai multe despre beneficiile de vindecare ale artei.

Munca de creatie a tinerei artiste nu cunoaste limite. Ea descrie stilul ei artistic ca pe ceva viu, iubitor, original. Ea deseneaza intotdeauna si pretutindeni, oriunde s-ar gasi.

Artista este implicata in munca de caritate, ajutand copii abandonati, copii cu SIDA. Participa la diverse expozitii si targuri.

Lui Elspeth ii place sa picteze animale, pasari, mandala, marea, diferite imagini abstracte. Ea se mai ocupa si de crearea de haine si obiecte de uz casnic cu imprimarea fotografiilor lucrarilor ei. Va invitam sa priviti aceasta minunata colectie. Va rugam – inchideti bine gura!

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *