Parfumul ideal pentru Sfantul Valentin

De Sfantul Valentin, un parfum original este cu siguranta cea mai buna alegere cu putinta. Un buchet rafinat de iasomii sau de tuberoze, o armonie perfecta de portocale si cedru, note de mosc dau de floare de portocal… parfumurile de Sfantul Valentin sunt cele care anunta primavara cu miresemle lor dulci si senzuale care te duc cu gandul imediat la iubire.

Un veritabil accesoriu al femeii eelgante, parfumul este cel care sublimeaza o silueta, care califica un stil si care se potriveste de minune personalitatii femeii care il poarta. Deci parfumul ieftin original este o alegere mai mult decat personala. Deci trebuie sa alegi un parfum care se potriveste de minune femeii careia ii este destinat.

Parfumul ideal pentru Sfantul Valentin

Alege un parfum cu o aroma fresh sau florala pentru o femeie cu o personalitate extovertita sau pentru o femeie indrazneata. Notele floral-fructate sunt ideale pentru femeile care au o personalitate optimista.

Pentru o femeie seducatoare trebuie sa alegi un parfum cu o putere senzuala dar si dulce sau erotica. Aromele de iris, de mosc, de vanilie sau de trandafit sunt cele mai potrivite.

Pentru o femeie babydoll trebuie sa alegi un parfum imbatator, cuminte, care o va face sa se simta ca pe vremea copialriei cu notele sale de piersica, de ambra, de mimoza, de trifoi boabe de tonka si lemn de santal.

Pentru o femeie care iubeste frumosul trebuie sa alegi un parfum cu note de iris, de flori de trandafir, de pulpa de litchi, de heliotrop, o floare rara minunata puse in valoare de moscul alb, ambra si patchouli.

Pentru o femeie ultra  feminina alege un savant amestec de miere, de iasomie, un parfum intens si voluptos, cu note minunate de tuberoze, iar daca ma intrebi pe mine, ti-as propune un parfum original Dolce & Gabbana.

Parfumuri originale
Parfumul ideal pentru Sfantul Valentin

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.