Pantofi transformabili, sau e poveste?

„Pantofii sunt transformabili”… sau pot fi transformati in pantofi confortabili de designerul francez Tanya Heath.

Moda, la fel ca frumusetea, a cerut intotdeauna sacrificii. Care din femei doar dupa cateva ore de lucru nu a visat sa poata da jos pantofii cu tocul inalt, dar dupa mai multe ore de mers pe jo? Sa poti schimba tocurile pe altele confortabile, iar seara sa devii din nou doamna eleganta in tocuri? Si cum sa pui ideea in aplicare, cand nu poti cara cu tine cateva perechi de pantofi?

Designerul de pantofi parizian Tanya Heath, a decis sa lupte cu aceasta nedreptate, ea a facut sa devina realitate visul tuturor femeilor, si a creat primii pantofii din lume, la care stilul si inaltime tocului poate fi schimbata cu o simpla apasare a unui buton! Pantofii eleganti in forma de barcuta pe tocuri inalti pot deveni instantaneu balerini confortabili. Si invers.

Tanya Heath a facut o adevarata revolutie in lumea modei. Acum, cu o simpla miscare a mainii poate transforma pantofi de zi cu pantofi eleganti, pantofi cu toc inalt. Si daca picioarele sunt obosite, puteti simplu detasa tocul inalt, fixa un toc mic si din nou sa va simttit confortabil.

Pentru o pereche de pantofi pot fi montate diferite tipuri de tocuri, in asa mod a alege imbracamintea la pantofi va fi mult mai usor. Tocurile sunt fixate cu un zavor practic.

La crearea pantofilor este utilizata tehnologia cu spuma de memorie (memory foam), din aceasta cauza presiunea piciorului este distribuita uniform. Prin urmare, sa porti astfel de pantofi este confortabil.

Tania a inceput sa lucreze la acest proiect din anul 2009, cand era obligata sa poarte pantofi cu tocuri, chiar si in timpul sarcinii. Designerul obosita de faptul ca mereu era obligata sa poarte o pereche de pantofi de rezerva, pentru ca este mai convenabil sa te deplasezi prin oras pe tocuri joase, si la intalnirile de afaceri sa porti pantofi eleganti. Tanya a decis sa adapteze pantofii stilului de viata dinamic al femeii moderne. Acum, datorita unui mecanism special, tocurile pot fi usor schimbate. Pentru o pereche de pantofi poate fi achizitionat un set de tocuri de diferite forme si inaltimi 4.5-9 cm.

Acesti pantofi sunt potriviti pentru orice ocazie – poti purta balerini sau tocuri pentru un loc de muncă stabil, iar apoi se adaugi un toc elegant, atunci cand merg la o intalnire de seara.

Pantofii sunt un simbol al cele mai recente tendinte de moda, astfel veti fi mereu la moda si veti putea crea combinatii infinite ce va vor transfera dintr-o realitate in alta.

Gama de modele este foarte variata: sandale, cizme, pantofi cu siret, pantofi derby din piele neteda, piele cu lac, piele de caprioară, si chiar optiuni pentru pantofii de nunta.

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.