O mie de magistrati PROTESTEAZA ACUM in Bucuresti! – LIVE

O mie de magistrati PROTESTEAZA ACUM in Bucuresti! – LIVE

UPDATE – Protestul s-a incheiat in aplauzele tuturor. Cei cativa manifestanti prezenti peste strada de Curtea de Apel au inceput sa strige „Justitie! Justitie!”, si „Justitie! Nu Coruptie!”. In acest moment, cei prezenti peste strada de Curtea de Apel Bucuresti, vor pleca la Palatul Parlamentului, unde mai sunt cateva zeci de protestatari.

UPDATE – LIVE din nou. Protestul continua, numarul magistratilor prezenti la protest a mai crescut. Peste strada sunt si cativa protestatari care ii aplauda din cand in cand, in timp ce conducatorii auto claxoneaza in semn de protest si de respect pentru magistratii ce sunt acum pe trepele Curtii de Apel. La un moment dat, dintr-o masina s-a auzit „Jos Comunismul!”.

Posted by Rezistenta TV on 18 Decembrie 2017

Imagini impresionante acum pe treptele Curtii de Apel Bucuresti, unde aproximativ o mie de magistrati participa la un protest, acestia avand hartii in mana pe care sunt scrise diferite sloganuri impotriva modificarii Legilor Justitiei si a modificarilor ce urmeaza a fi aduse la Codul Penal si de Procedura Penala. Acestia protesteaza in mai multe judete din tara, printre care Cluj si Brasov

LIVE de la locul unde protesteaza MAGISTRATII:

BUCUREŞTI, LIVE de la Curtea de Apel Bucureşti. Magistrații protestează. Aceste legi nu sunt nici ale noastre, nici ale lor și nici ale justiției. Sunt doar ale infractorilor.

Posted by Rezistenta TV on 18 Decembrie 2017

News Reporter