O colectie plina de inspirate ale Albertei Feretti

O colectie vestimentara plina de inspiratie ale designerului Alberta Ferretti, houte couture pentru anii 2015/16.

De doua ori pe an, la Paris are loc saptamana modei – Fashion Week (Haute couture), la cere, de obicei isi prezinta colectiile sale principalele case de moda: Christian Dior, Chanel, Armani Prive, Elie Saab, Valentino, si altele.

Astazi vrem sa va prezintam o colectie foarte interesanta si rafinata a designerului Alberta Ferretti.

Rochiile ei sunt preferate in toata lumea, super vedetele de pe podiumuri adesea aleg tinutele ei pentru a merge pe covorul rosu. Acest lucru nu este surprinzator deloc: tesaturile aproape intotdeauna de lux, gingase, aerisite, aproape fara greutate , dantela, siluetele feminine delicate si foarte multa munca manuala.

In interviurile sale, Alberta Ferretti a remarcat in mod a spus despre colectiile sale, ca ele au fost intotdeauna recunoscute dotorita luminozitatii, romantismului si delicatetei lor.

De aceasta data  parada modei Haute couture la Paris a avut loc pe fondul unui interior rafinat de epoca. Toate rochiile sunt decorate cu printuri de lux si broderii realizate manual, inspirate din arhitectura magnifica a secolului al XIX-lea.

Noi am ramas placut surprinsi si de aceasta data, inmarmuriti si am privit cu atentie fiecare detaliu, fiecare obiect vestimentar, care a facut posibila intoarcerea in timp. Speram sa va aduca si voua aceiasi placere, ca si noua. Colectia vestimentara plina de inspirate a Abertei Feretti  o puteti vedea – AICI! La aceiasi tema cititi si:

Activitatea fabuloasa a designerului israelian Michal Negrin

25 de rochii pentru covorul rosu de la Naeem Khan

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.