MODA pentru dimensiunile PLUS

Citim publicatii despre moda, stil, ne uitam la prezentari de moda, pretutindeni doar modele frumoase, elegante, tinere, fragile! Pe paginile revistelor, slabe, inalte, fara forme si curbe feminine pronuntate. Acest lucru este de inteles: modelele arata haine, pe un astfel de corp practic orice imbracaminte arata bine. Dar, in viata reala pentru majoritatea doamnelor au dimensiunea 48-50.

Exista moda frumoasa si pentru dimensiunile PLUS!

Publicatiile tiparite sau on-line, cu un public ales de sex feminin publica diverse diete si sfaturi despre cum sa pierzi in greutate, care te conduc direct intr-o fundatura.

In ajutor vin designerii, care cu o abordare sensibila la „greutatea” a problemei, fara diete epuizabie si impunerea unor standarde. Iar pe podium apar colectii incantatoare, proiectate tinand cont de toate caracteristicile unui figuri apetisante.

Tesaturile frumoase, decoratiunile si insasi costumele demonstreaza o feminitate autentica.

Nu mai e nevoie de ascuns in spatele hanoracelor negre, adimensionale, care te-ar face mai supla! Pardesiiile, hainele de ploaie, poncho, pelerinele – aceste lucruri minunate ascund erorile corpului. O bogata paleta de culori ce accentueaza culoarea ochilor, dau o stralucire sanatoasa si creeaza o stare de spirit! Nu va privati de aceasta fericire!

Priviti-va cu atentie, gasiti-va propriul stil, fler, farmec si iubiti-va asa cum sunteti.

Si tineti minte citatul lui Leigh Vivien – „Nu sunt femei urate, sunt doar femei care nu stiu ca sunt frumoase”

Vizualizarea acestui  ALBUM cu modele exceptionale va poate ajuta sa va alegeti o garderoba nou, vesela si plina de culoare.

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.