Minunea creata de un tata pentru fiica sa

Amintiti-va, cum fiind copil, fiecare dintre voi visa la o casa numai a sa, dar si mai mult la o casa de vis intr-un copac (Treehouse)!

Un utilizator cu numele de porecla in retelele de socializare Radamshome si caruia dupa merit i se poate atribui titlul de „Tata al Anului”, a facut pentru fiica sa o casa de poveste direct in camera ei. „Fiica mea a visat un copac de basm pentru a sta si citi confortabil cartea preferata” – zice tatal.

Amintiti-va, cum fiind copil, fiecare dintre voi visa la o casa numai a sa, dar si mai mult la o casa de vis intr-un copac (Treehouse)!

In parte tatal, un artist in industria jocurilor video nu era pregatit pentru o astfel de sarcina plina de dificultati.

Reparatia a durat timp de 18 luni, pentru toata lucrarea a petrecut 350 de ore de munca, a muncit timp de 18 luni si a cheltuit 4250 de dolari pentru a crea o camera fabuloasa pentru fiica sa.

Tata a trebuit sa ia cursuri de sudori pentru a face un cadru fiabil. El a inceput cu un desen schita si macheta de productie.

Cadrul a fost acoperit cu o plasa speciala, la care a lucrat aproximativ 50 de ore. Apoi trunchiul de copac a fost acoperit cu un amestec special de ciment, iar ramurile cu papier-mache. Lucrarea a mai durat inca 225 de ore. Talentatul tata are si abilitati artistice bune, a pictat copacul magistral din lemn. Ramurile au fost decorat cu ghirlande asemanatoare unor stele si cu alte decoratiuni simpatice.

Apropo, structura arborelui poate rezista la greutatea a trei adulti. Acum tatalui ii este frica de un singur lucru – ca fiica sa cand va devini adolescenta, isi va pierde atractia pentru acest copac fabulos …

Vizualizati si ALBUMUL cu fotografii pentru a vedea aceasta minunatie!

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *