Mihai Bendeac, testat pozitiv cu Covid-19

Nu o sa va vina sa credeti, dar Mihai Bendeac a fost testat pozitiv cu Covid-19, daca nu credeti puteti sa vedeti propria declaratie aici. Cum s-a simtit actorul de la iUmor? Pai a avut dureri musculare puternice, stare de oboseala accenutuata [ aici ma speriasem si eu, pentru ca de la o vreme lucrez in redactie doar noaptea, ziua dorm si sunt obosit ], a pierdut gusul si mirosul, ceea ce a dus la slabirea cu 3 -4 kilograme in cateva zile. Nu e grav daca slabesti atat, pentru ca cel mai mult se pot slabi 45 de kilograme intr-o luna conform dietei doctorului Nowzaradan.

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu Covid-19

Asadar nu este o gluma, actorul Mihai Bendeac chiar a fost depistat pozitiv la un control pentru COVID -19, ata tel cat si intreaga familie. Din spusele sale reiese ca infectarea s-a produs la o inmormantare, dar iata ca a trecut toata lumea cu bine peste asta. Avand in vedere ca actorul se declara depresiv, chiar daca rade isteric la iUmor si face comedie, ne bucuram ca a trecut usor peste aceasta perioada grea din viata sa si a familiei sale.

N-ar fi de mirare sa auzim ca si asta a fost o gluma marca Bendeac, cum a fost cea in care zicea ca o sa fie tatal unei fetite. La cat il duce capul si sub influenta malefica a lui Cheloo, nimic nu ne-ar mira. Asa ca dam stirea pentru public, dar cu mentiunea ca totul este bazat pe declaratia sa intr-un live facut ieri cu cei de la iUmor. Sa nu sariti cu gura pe noi, am vrut doar sa va informam corect, atat!

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!