Mesaje noi primite pe site-ul din Germania

Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un apartament cu doua camere pentru familie, nevasta si copil de 6 luni. Caut de 6 luni si nu gasesc nimic. Va rog ajutati-ma daca aveti cunostinte de o locuinta. Doresc daca se poate tot in Nürnberg in zona Ausesplatz sau Steihbul. Multumesc frumos astept un raspuns. Cine ma poate ajuta ma poate contacta la numarul de telefon 015168714726, multumesc frumos.

Bună ziua, ma numesc Petre sunt în Germania din februarie și muncesc la curățenie cu contract de munca as dori sa muncesc an domeniul construcțiilor aceasta fiind specialitatea mea va mulțumesc din suflet tel 01725250136.

Caut ceva de lucru in Stuttgart si sotia sintem in virsta de 53 ani in fabrica avem carnete sofer eu am lucrat ca tehn veterinar in Rominia actualmrnte lucram amindoi la ingrijire batrini in Austria dar ne vedem la doua luni 7 zile am vrea sa lucram in acelasi loc vorbim limba germana mediu oricum ne intelegem bine cu fam. apartinatoareas dori in Sttutgard sau in apropiere ptr. ca fiul meu locuieste is acest oras este casatorit acolo si are 2 copiine intereseaza si cazare va multumesc anticipat. Telefon –  0040765242662.

Buna, sunt Ionut , am 24 de ani si caut de munca in orice ambit. Studii: Facultatea de Turism facuta in Madrid, am lucrat de la 14 ani cu tata in ambitul de constructii, Vorbesc foarte bine Spaniola, Engleza; la un nivel intermediu Franceza si acum sunt la un curs de Germana. Am Diploma de Tripulant de Cabina de Pasageri, si am lucrat in Madrid ca Receptionist de Hotel. Contact: ionutpaval@hotmail.com

Transport Stuttgart

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!