MARCEL CIOLACU luat cu ambulanta de la conferinta de presa

MARCEL CIOLACU  a fost luat cu ambulanta de la conferinta de persa unde prezenta planul PSD pentru perioada de relansare de dupa criza. Puteti vedea imaginile pe YouTube, iar comentariile nu cred ca trebuiesc citite, pana la urma este vorba de un om, sau politician sa zicem mai exact, care are in acest moment probleme de sanatate. Nu vreau sa stiu cum s-ar comenta in cazul lui Iliescu, de exemplu. In acest moment liderului PSD i se fac analize la Spitalul Militar din capitala.

MARCEL CIOLACU luat cu ambulanta de la conferinta de presa

Sunt rare astfel de incidente in direct, speram sa se faca bine domnul Ciolacu, la fel cum speram sa vedem un guvern din car es anu faca parte PSD, dar nici unul condus de Ludovic Orban. Poate si fara UDMR la guvernare, cam la asta se asteapta publicul nostru intr-un sondaj publicat recent pe FaceBook. Nu este ceva concludent, au fost doar 1 milion de voturi, asa ca pana la 18 milioane cat se spune ca ar fi numarul de votanti in Romania – sincer cred ca este exagerat, chiar daca evident aici sunt prinsi si cei plecati de acasa.

Despre problemele de sanatate ale domnului Marcel Ciolacu nu se stie prea mult, teoretic era sanatos, nu dadea niciun semn ca ar suferi e ceva la inceputul conferintei de preasa. Va vom tine la curent cu evolutia situatiei, pe masura ce apar informatii. Lidrul PSD a transmis in urma cu cateva minute un mesaj pentru simpatizanti si nu numai: sunt bine, le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, inclusiv cadrelor medicale. Asadar Marcel Ciolacu se afla in afara oricarui pericol, cel putin deoacamdata. Nu am aflat ce a declansat criza de azi, dar cu siguranta se va afla in zilele urmatoare.

MARCEL CIOLACU luat cu ambulanta
MARCEL CIOLACU luat cu ambulanta de la conferința de presa

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!