Ludovic Orban si inghesuiala de pe aeroportul din Cluj

Peste 1500 de romani s-au strans la aeroprtul din Cluj pentru a pleca la munca in Germania. Imaginile cu inghesuiala de la intrarea in aeroport au facut inconjurul tarii [ evident prin canalele de televiziune ], iar premierul Ludovic Orban a recationat: poate inchideti aeroprtul! Ministrul de interne Marcel Vela a reactionat la randul sau si a anuntat ca a fost deschis un dosar de urmarire penala legat de acest subiect. Reamintim ca Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj a fost luat cu asalt de peste 1500 de persoane pregatite sa plece la munca in Germania.

Ludovic Orban si inghesuiala de pe aeroportul din Cluj

Disperarea romanilor a ajuns la maxim, avand in vedere cresterea numarului de someri si de persoane indisponibilizate in urma crizei de coronavirus. Se pare ca nimeni nu s-a gandit la urmari, iar cine va fi gasit vinovat de incalcarea dispozitiilor legale din art. 292 Cod de Procedura Penala va avea de suferit. Cand toata lumea sta blocata in casa si nimeni nu are voie sa se stranga in locuri publice, iata ca numai pentru a pleca la munca in Germania s-au strans peste 1500 de persoane intr-un aeroport.

Cu siguranta nu s-au luat niciun fel de masuri de siguranta, se vede clar in imaginile surprinse in aeroport. Multi dintre cei care au citit initial stirea nici macar nu au crezut ca e adevarat. Portalul Clujul.info a anuntat azi despre incident, televiziunile au preluat si ele stirea si iata ca vestea a ajuns si la premierul Ludovic Orban.  Probabil ca odata cu acest incident se va stopa valul de plecari o perioada de timp, dar suntem sigur ca romanul inventiv va gasi alte cai de a iesi din tara pentru a merge la munca. Ingrijorator este si faptul ca si Italia este azi in cautarea fortei de munca sezoniere in agricultura, asa ca ne asteptam la plecari masive in urmatoarele zile si saptamani. Cum vor reactiona autoritatile, ramane de vazut.

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!