LiveTEXT/ Simona Halep – Garbine Muguruza: 6-1; 6-4

LiveTEXT/ Simona Halep – Garbine Muguruza: 6-1; 6-4

LiveTEXT: Simona Halep 6-4 Garbine Muguruza! Simona Halep castiga si cel de-al 2-lea set, impunandu-se cu scorul de 6-1; 6-4. Halep va juca in finala cu castigatoarea din meciul M. Keys – S. Stephene!

LiveTEXT: Simona Halep 5-4 Garbine Muguruza: Simona revine foarte bine, dupa ce Muguruza a condus cu scorul de 4-2, iata ca Simona intoarce scorul in favoarea sa.

LiveTEXT: Simona Halep 4-4 Garbine Muguruza: Simona revine in joc, castigand al 2-lea game consecutiv.

LiveTEXT: Simona Halep 3-4 Garbine Muguruza: Halep mai castiga un game important in cel de-al 2-lea set, aducand scorul la 3-4 pentru tenismena din Spania.

LiveTEXT: Simona Halep 2-4 Garbine Muguruza: Am avut parte de un punct foarte frumos la scorul de 30-0 pentru Muguruza, castigatoare fiind Simona Halep, ducand scorul la 30-15, insa in cele din urma Muguruza reuseste sa mai castige un game ducand scorul la 4-2.

LiveTEXT: Simona Halep 2-3 Garbine Muguruza: Simona Halep reuseste sa castige cel de-al 2-lea game al sau din acest meci, dupa un game destul de disputat.

LiveTEXT: Simona Halep 1-3 Garbine Muguruza: Dupa un game foarte lung, Muguruza reuseste sa duca scorul la 3-1 pentru sportiva spaniola.

LiveTEXT: Simona Halep 1-2 Garbine Muguruza: Dupa un prim set slab al sportivei din Spania, iata ca aceasta pare sa revina in meci, castigand 2 game-uri consecutive in cel de-al 2-lea set.

LiveTEXT: A inceput al doilea SET! Simona Halep 1-0 Garbine Muguruza: Simona Halep isi continua parcursul bun in acest meci, castigand primul game din cel de-al doilea set cu scorul de 40-15.

LiveTEXT: SET! Simona Halep 6-1 Garbine Mugurza: Sportiva din Spania pare ca revine in joc, insa dupa cateva mingi la avantaj, Simona isi adjudeca primul set al acestui meci.

LiveTEXT: Simona Halep 5-1 Garbine Mugurza: Dupa un inceput putin mai slab al romancei, in care Mugurza a condus cu 30-0, romanca a revenit, aducand scorul la 30-30, insa in cele din urma, Garbine Muguruza castiga primul game al meciului, ducand scorul la 5-1.

LiveTEXT: Simona Halep 5-0 Garbine Mugurza: Dupa un game putin mai lung, Simona Halep isi adjudeca si acest break, fiind la un singur game de a castiga primul set al acestei semifinale.

LiveText: Simona Halep 4-0 Garbine Muguruza: Simona Halep isi continua inceputul foarte bun de joc.

Simona Halep va desfasura astazi, incepand cu ora 16:00, una din semifinalele turneului de Grand Slam, Roland Garros, impotriva Garbinei Mugurza. Pana la acest moment, la intalnirile directe, Garbine Muguruza conduce cu 3-1.

News Reporter