Lipsa de inspiratie sau aceiasi echipa la Chisinau

Maia Sandu si Renato Usatii au doua site-uri identice pentru alegerile din 2020, nu merge vorba doar la design sau la structura, desi chiar si asta ar fi suficient ca sa-i discrediteze, ci chiar si pagina de biografie pare a fi scrisa de aceiasi persoana dupa acelasi tipar. Vorbim totusi de doi candidati la functia suprema in stat, iar daca Renato Usatii este un fel de „mascarici” asupra caruia planeaza suspiciuni grave de coruptie, la Maia Sandu as fi avut pretentii. Dac aam fi cautat mai mult am fi gasit si cine a fost primul online cu acest design, dar oare mai conteaza?

Lipsa de inspiratie sau aceiasi echipa la Chisinau

Nu stim daca a mai scris cineva pe tema asta la Chisinau, noi am aflat pur intamplator pe reddit-ul moldovenesc, care se pare ca e mai bine informat decat mass media. Maia Sandu a pierdut repede teren dupa ce a respins ajutorul anumitor forte de dreapta, preferand apoi sa se alieze cu Igor Dodon. Avand in vedere cele doua actiuni, nu mai are rost sa punem in discutie moralitatea – care si asa nu exista in politica. Nici alianta ei cu Andrei Nastase nu ii aduce cine stie ce beneficii, cei doi fiind cand aliati cand oponenti politici.

Situatia penala a lui Renato Usatii nu este clara, pe de o parte Interpolul l-a sters din baza sa de date, pe de alta parte procesele in care este implicat nu sunt solutionate nici astazi. Oricum nu despre asta este vorba in articol, ci despre cat de putina imaginatie pot avea unii politicieni, daca ajung sa-si faca site-uri identice. Ne-am uitat putin peste biografia clor doi, zici ca sunt scrise de acelasi membru de partid, iar aici cel putin ar fi avut cum sa-si structureze diferit pagina. Pana si adresele web seamana, banuiesc ca daca vor fi intrebati de ziaristi o vor da cum se zice „cotita„, caci nu o sa poata justifica cum de nu au sesizat asemanarea pana azi. Dar credeti ca se sinchiseste unul sau altul de asa mici „inconveniente”?

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!