In ce haine intampinam anul maimutei de foc?

Ce imbracam in noaptea de revelion?

Dupa horoscopul de Est anul care vine este anul Maimutei de foc.

Pentru maimuta este foarte important sa vada ca incerccati sa-i faceti pe plac cu rochia sau costumul vostru. Tinuta trebuie pregatita din timp, in prealabil si nu scoasa din dulap in ultimul moment, dupa curatenia generala in apartament si a masa servita.

Tinuta nivi intr-un caz, nu ar trebui sa fie ca o tinuta simpla de zi cu zi, nu este potrivita nici rochia preferata, dar deja purtata mult si bine. Maimuta vrea sa vada pe Doamne rochii de seara, si daca este posibil, extravagante, nu fara stil, dar destul de indrazneate, cu unele decocoruri de maskarada. Un decolteu istet sau spatele gol vor fi in acea noapte exact potrivite. Pentru bijuterii alegeti produse din pietre naturale si metale pretioase preferate, dar de asemenea sunt potrivite si bijuteriile la moda. Staruiti-va sa combinati in tinuta voastra o imagine sexy, dar plina de demnitate. Este dificil, dar este posibil. Subliniati intinuta, tot ce va avantajeaza si de ce sunteti mandre, si ascundeti defectele. Maimuta va recomanda tesaturile curgatoare, gata de zbor, care simbolizeaza luminozitatea si veselia din dispozitia ei.

Rochiile sunt de dorit sa fie luminoase, culori saturate.

Coafura in noaptea de revelion poate fi oricare. Principalul lucru este ca acesta sa fie diferita de cea pe care a purtatu in fiecare zi.

Vizualizati si GALERIA foto cu modele pentru revelion! La fel este bine de stiut si:

Sezon de catifea, sau revenirea stilului boem

Resort Collection 2016 de la Marchesa

 

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.