Gradinile raiului in colectia lui Andrew Gn

Ca intotdeauna timpul trece neobservat, luna ianuarie este pe sfarsite, este timpul potrivit sa ne gandim in ce tinute vom straluci in aceasta primavara. In cautare de informatii, intr-un mod neasteptat am gasit ceva interesant despre o noua colectie uimitoare a designerul de origine franceza Andrew Gn.

Gradinile raiului in uimitoarea colectie Resort 2016 a designerului francez Andrew Gn.

Desigur, aceasta colectie nu poate fi numita revolutionara, nici macar „proaspata”. Nici idei noi, specifice in aceasta colectie nu veti gasi. Dar nu pot sti despre cum ganditi voi, doamnelor, dar pentru mine cel mai important lucru intr-o haina este acel lucru, care ma face sa-mi indrept umerii si sa merg zburand, tinand minte mereu ca fiecare fata – o printesa, si fiecare femeie – Regina! Sa ne iubim si sa purtam rochii frumoase! Si genti de mana potrivite!

Si pentru noi toate mesteritele si iubitoarele de lucru manual as dori sa citez cuvintele lui Andrew Jen: „Dupa ce am terminat institutul (St. Martins Schools of Art ), am mai petrecut un an la Parsons School of Design pentru experienta. Dupa aceea, ca un student absolvent, mi-am petrecut 3 ani in Milano, si anume acest timp petrecut in trei capitale de moda majore ale lumii, in tari foarte diferite m-au invatat un lucru important: sa fii tu insuti atunci cand creezi, si sa faci doar ceea ce ce faci foarte bine. Acest lucru este cel mai important lucru pe care l-am invatat vreodata in toata viata mea! „

Va doresc toate cele bune! Bucurie, iubire si frumusete! Vizualizati si GALERIA cu imagini a acestei colectii.

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.