Florin Calinescu se apropie de 200.000 de fani

Florin Calinescu a decis sa se implice in Social Media, nu de alta, dar deja nu-l mai baga nimeni in seama la televiziuni, asa ca desi e membru in juriul Romanii au talent, tot mai bine e sa ai fanii tai pe FaceBook. Eu unul il sustin, macar si pentru ca ma uita, la Chestiunea zilei si/sau am fost colegi la TVR pe vremuri [ ce vremuri .. ]. Ce face el acum insa cred ca e un fel de apa de ploaie, il copiaza pe Tudor Chirila, doar ca ala mai sta si pe strada si face live-uri [ oare o fi invata de la Malin Bot? ].

Florin Calinescu se apropie de 200.000 de fani

Daca ajunge Florin Calinescu la un milion de fani, deja inseamna ca are sanse in alegeri. Sanse mari – cu mentiunea sa fie majoritatea din tara, nu din diaspora. De ce zic sa fie din tara? Pai pentru ca desi s-a dat legea votarii prin corespondenta, iar PSD-ul a decis sa le dea voie romanilor din diaspora sa se incrie la vot [ vor putea vota trei zile, de vineri pana duminica! ], am mari dubii ca vom vedea un aflux mai mare cu peste 20% fata de voturile precedente. Asadar nu-l vad pe Florin Calinescu Presedinte [ desi ar fi o premiera pentru noi si a treia oara in istoria pe care o stiu eu – Ronald Reagan si actualul presedinte al Ucrainei – Vladimir Zelenskiy].

Am sa fac o incercare, o sa ma adresez diasporei din Germania, sa vedem ce zice ea. Parca vad ca vor fi maxim trei comentarii – dar poate ma insel si o sa vad postarea distribuita de mii de ori [ nu ar fi prima data cand diaspora se implica! ].

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!