Doru Dendiu si postarile pe FaceBook

Se pare ca Doru Dendiu s-a apucat de baut apa plata dupa ce si-a umplut gura cu cateva cuvinte pe care de obicei il e adreseaza numai sotiei, puteti vedea exemple aici. Asa a ajuns si dumnealui la rubrica cea mai citita de pe site-ul nostru! De cat eori doriti sa-i transmiteti ceva, o puteti face prin intermediul site-ului nostru, fara sa mai fie nevoie sa mentionezi ( esti fraier, se stie deja )! Desi cred ca sufera din cauza asta, abia a reusit sa ocupe locul 25 in ierarhia noastra.

Doru Dendiu si postarile pe FaceBook – rade lumea de tine!

Am mai vazut jurnalisti dati afara de la TVR, dar sa suferi atat de tare si sa te apuci sa scrii vrute si nevrute pe FaceBook doar pentru a atrage putin atentia asupra ta, asta ma depaseste chiar si pe mine, care am vazut multe la viata mea. Sa fim seriosi, cine a auzit de Doru Dendiu in Romania? Poate ca in Moldova sunt 10, sau hai sa nu exagerez, 100 de persoane care au auzit de el, dar asta te face mai breaz decat oricare alta persoana de pe FaceBook? Mare om, are 3.755 de prieteni cand eu am reusit fara efort sa ajung la maximul admis, 5.000! Am sa-i pun o singura intrebare domnului Doru Dendiu: esti fraier sau te faci? Nu pot sa-mi dau seama, de aceea te intreb, stai linistit, oricare ar fi raspunsul, lumea deja si-a dat seama singura cum stau treburile la Chisinau! A, sa nu uit: cat mau este indemnizatia de tatic casnic? Poate ma bag si eu la serviciul asta, am auzit ca-mi lasa mai mult timp de stat pe FaceBook!

Doru Dendiu
Doru Dendiu si postarile pe FaceBook – rade lumea de tine!

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *