Deputatul Constantin Codreanu agresat la Chisinau

Deputatul roman Constantin Codreanu a fost agresat la Chisinau in ziua de 1 septembrie in timp ce mergea alaturi de manifestantii de la Marsul Unirii. Cat de pasnici au fost tinerii prezenti la mars puteti vedea din articolul nostru precedent, iar daca asta va duce la o ruptura intre PMP – partid din care face parte deputatul, cetatean moldovean de altfel, nascut in 1981 la Bilicenii Vechi, raionul Sîngerei, o sa vedem in zilele urmatoare. Nu ne mai mira nimic la Chisinau, daca si Maia Sandu si a fost taraita de fortele de ordine, ce sa mai zici despre un cetatean moldovean ajuns deputat intr-un parlament european?

Deputatul Constantin Codreanu agresat la Chisinau

Incidentul a fost de scurta durata, Constantin Codreanu fiind tarat pe jos pentru ca voia sa impiedice ridicarea autocarelor manifestantilor unioniosti, stand in fata lor. Mesajul a fost clar: vrei sa faci pe desteptul cu fortele de ordine moldovenesti? Te invatam noi minte, cat de deputat ai fi tu – evident ca nu stiu daca faceau asta cu un deputat din Parlamentul republicii Moldova – la rusi s-a mai vazut si asa ceva.

Al doilea incident a avut loc la doar doua minute distanta, cand de data asta manifestantii s-au asezat pe jos in fata masinilor fortelor de politie. Evident ca muschii si-au spus cuvantul si de data asta, desi puteau ocoli manifestantii pe banda destinatat traficului pe contra sens. Am vazut cum se poarta politia cu oamenii pasnici, ma intreb daca sunt la fel de vitreji cand au de a face cu cineva pe masura lor – de antrenati! La final s-a ajuns exact und etrebuia, adica masinile au ocolit manifestantii.

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!