De la cititori primite [ COVID 19 ]

Dragi colegi, as fi vrut sa va trimit un banc sau o melodie frumoasa dar am sufletul rupt in bucati si nu pot. In data de 6 iulie am fost testata pozitiv cu Covid si sunt izolata la domiciliu impreuna cu sotul meu ptr 14 zile. Din pacate tata este internat la Ploiesti fiind si el pozitiv, fratele meu este si el pozitiv si este izolat la domiciliu cu sotia. Eu chiar nu am luat in ras aceasta pandemie, chiar am fost singura care la serviciu am purtat masca tot timpul si uite ca tocmai mie mi s-a intâmplat. Se pare ca suntem asimptomatici, nu avem temperatura sau alte simptome, eu am ragusit si evit sa vorbesc, spre bucuria sotului. Am refuzat internarea si tin legatura cu medicul prin whatsapp, tratamentul este paracetamol si vitamina C.

In ceea ce priveste ajutorul primit din partea statului ce sa va povestesc? Am facut testul pe banii mei, in urma rezultatului am fost sunata de DSP si anuntata ca nu sunt obligata sa stau in izolare, pot iesi pe strada dar daca infectez alta persoana sunt caz penal. Iar cireasa de pe tort este ca din cauza faptului ca am refuzat internarea, nu am dreptul la concediu medical pentru ca din punct de vedere legal ma pot duce la serviciu. Avem niste legi de cacat. Va dati seama ca sunt un cetatean responsabil si stau 14 zile in izolare dupa care imi fac testul din nou pe banii mei. Asa ca va rog sa nu luati in râs aceasta pandemie si aveti grija de voi si de familiile voastre.Va imbratisez virtual pe toti.

Raspunsul prietenilor

Imi pare rau sa aud ca si la noi (acum la voi) in ,,,, , si mai ales cuiva drag si cunoscut, i se intampla asta.Partea buna e ca marea majoritate dintre voi sunteti asimptomatici, se pare ca tu ai simptome usoare. Nu le trata cu indiferența. Se pot agrava. Daca vrei pot sa-ti spun ce recomand eu in stadiul asta: Bioflu plus 3 pe zi+Isla de supt (f. bune-homeopate) + Septilin 2tb x 2 pe zi 2 sapt, apoi 2/zi2-3 luni sau permanent-eu iau asta de cand a inceput pandemia +/- vit. C 1000 mg/zi +vit. D3 (sun D3) 1/zi.

Poate ti se par multe, dar pentru ultimele 3 sunt deja studii la Cluj la bolnavii simptomatici – forme medii si internați ca se insanatosesc mai repede si nu mai fac recaderi .

Eu iti doresc din suflet multa sanatate tie si intregii familii!

Si oricand,daca vrei si pot, te ajut cu drag,macar cu vorba. CM de izolare va putea fi dat medicul de familie dupa ce voteaza astia puturosi din parlament. Se da pana la 30 zile retroactiv. De la terminarea celor 14 zile.

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!