Cum se poarta cel mai la moda accesoriu de vara

A stralucit triumfator la parada Prada si a devenit imediat cel mai la moda accesoriu din aceasta vara. Cercul voluminos pentru par apare acum pe capul fashionistelor, atragand atentia trecatorilor. Tendinta pentru accesorizare a fost adoptata chiar de oamenii regali.

Invatam sa purtam cel mai la moda accesoriu de vara: cercurile late pentru par

cerc pentru par anii 60

Nu fiecare cerc poate fi considerat la moda. Sunt relevante doar accesoriile cu adevarat voluminoase care se ridica pe cap ca un kokoshnik. Sunt confectionate din catifea si piele de culori luminoase, culorile bomboanelor. Incrustate cu nituri si pietre. La urma urmei, sarcina principala a unui cerc la moda este sa atraga atentia.

Privind un accesoriu vestimentar, multi dintre privitori si-au amintit de celebrele actrite si modele din anii 60 a veacului trecut. Au fost folosite la un moment dat. Dupa cum se spune, totul noul este un vechi bine uitat.

Apropo, stilistii nu interzic fashionistilor sa combine cercurile voluminoase cu alte accesorii luminoase. Ochelari mari si cercei mari. Deci asa se recomanda pentru o iesire in lume. Cercul va adauga feminitate si, important, va face stapana sa mai inalta. Sezonul potrivit pentru accesorii pentru cap, se poarta cercuri volumetrice!

Va place moda pentru cercurile volumetrice? Ati putea purta un astfel de accesoriu?

Vizualizati si un album cu astfel de accesorii – AICI !

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.