Cum sa arati la birou frumos si elegant?

Multe Doamne si domnite isi petrec la birou multe ore de munca. Dar, in acelasi timp, Fiecare din noi vrea sa arate frumos, feminin, elegant …

Cum sa arati la birou frumos si elegant?

Deschizi dulapul dimineata, si, in ciuda abundentei de imbracaminte, nu ai absolut ce alege? Totul se bazeaza pe capacitatea de a combina tinutele si decora chiar și cea mai simpla tinuta cu detalii vii. Aceste detalii le poti invata de la italieni, ei sunt capabili sa puna orice detaliu  in avantaj – niste margele frumoase si neobisnuite pot decora chiar si cea mai simpla bluza alba, un fular legat gratios poate decora perfect un Blazer strict.

Puteti alege din GALERIA de imagini orice tinuta completa pentru birou, sunt mai multe seturi. Ele sunt formate din hainele, lucrurile pe care le avem cu totii pentru birou – pantaloni  negri, maro, gri sau o fusta creion, o rochie stricta, o bluza alba. Un detaliu foarte important atunci cand creati o tinuta completa pentru birou este sa alegeti hainele de inalta calitate – nu va zgarciti la calitatea lucrurilor, pentru ca pantalonii buni pot fi purtati timp de 3 si 5 ani, cei necalitativi ii veti arunca dupa un an.

Unul dintre seturile mele preferate – bluza alba si fusta creion negru (sau pantaloni ingusti, clasici). Care dintre voi are un astfel de tinuta? Un sacou galben si bijuteriile verzi vor face din acesta un veritabil set de primavara.

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.