Cum largim imbracamintea?

Nu stiu cum voi, dar eu am mai multe haine de care ma simt atasata, parca s-au lipit de mine si eu de ele! Cateodata deja nu-ti mai vin (ori s-au asezat la spalare, ori te-a transformat dieta…), dar de aruncat tot ti-e jale. Atunci vine ideea salvatoare:

Cum largim imbracamintea, optiuni si idei de pus in aplicare

Poate in publicatiile viitoare vom vorbi si despre alte transformari ale hainelor, astazi insa va prezent o selectie de idei cu optiuni pentru largirea hainelor preferate. Atunci cand apare nevoia – toata lumea decide pentru sinece are de facut – de alungit, de stramtat. Dar este sigur si faptul ca, uneori, este nevoie si de largire! In cazul lucrurilor tricotate pare simplu – le desfaci si le mai faci odata sub alta dimensiune, e greu si munca multa, dar este posibil. Dar, in cazul textilelor – totul pare un pic mai complicat. iata ca internetul poate fi o sursa de idei si pentru acest caz.

In cazul cand o haina este buna, dar are maneci inguste, solutia este sa adaogi bucati de-a lungul ei: brodate, din dantela sau tesatura (un contrast, dungi  sau in aceleasi nuante – dupa dorintele inimii.

Daca, din contra, manecile sunt bune, iar latimea totala e nepotrivita, cel mai potrivit pare sa se coase insertii laterale: monocrom, de culoarea produsului de baza, sau contrastante, care difera dupa textura, culoare… Insa puteti incerca si extinderea spatelui sau a partii din fata.

Pantalonii de asemenea poate fi largiti in diverse moduri:  pe intreaga lungime (atat din partea exterioara, cat si din interioara).

Un exemplu despre cum se poate largi pe cusatura laterala poate fi potrivit si pentru fusta.

In zona centurii poate fi adaugata inserarea in lateral sau la cusatura din spate. Insertiile pot fi realizate dintr-un material tricotat, care va vor oferi mai mult confort.

Si, la sfarsit, preferata mea: ideea de a largi o rochie din toate punctele de vedere! Toate cusaturile vechi se taie si se cos dungi contrastante la maneci, laturi si lungime!

Sa aveti spor si creativitate!

 

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.