Colectia de toamna 2015 de la Brooklyn Tweed

Fiind toamna, cu pasi rapizi vine frigul, nu vrem sa va lasam nepregatiti pentru acest anotimp, va prezentam o noua colectie de articole de imbracaminte tricotate de la Brooklyn Tweed „Toamna 2015”: cardigane, pulovere, esarfe si cape.

”Putina istorie: Brooklyn Tweed a inceput in 2005 ca un blog pentru tricotat  pentru iubitorii articolelor din lana, scris de Jared Flood, care apoi s-a mutat la New York City. Apoi Jared s-a angajat intr-o cariera in designul de tricotaje, el a inceput, de asemenea, sa urmeze viziunea sa de a aduce americanilor pe piata articole din lana, iar in 2010 s-a nascut compania. Astazi, Brooklyn Tweed este la ea acasa, cu o echipa de profesionisti creativi dedicata angajamentului de a aduce tricotatului de mana materiale de inalta calitate si un design deosebit. Dupa un deceniu plin de satisfactii si de inspiratii pe Coasta de Est, Brooklyn Tweed s-a mutat la vest la Portland, Oregon in 2015, consolidand operatiunile si transportul de fire unice din rasele specific pe tot globul si pentru a selecta angrosisti din Statele Unite, Canada , Japonia, Islanda, si Regatul Unit.

Pasiunea lor pentru lana este punctul doi la convingerea de a produce fire americane care pastreaza, sprijina si sustine traditia productiei de textile din SUA. Sunt mandri de a impartasi povestea lor si calitatea lor cu lumea iubitoare de tricotatul de mana.”

Toate modelele prezentate mai jos sunt tricotate cu andrelele. Multe iubitoare de tricotat cunosc modelele de la Brooklyn Tweed, acestea sunt simple de tricotat si in acelasi timp, extrem de elegante si stilate.

Siluete in zbor, simple, modele ajurate, la moda in acest sezon in tonuri ale pamantului: masliniu, gri deschis, maro, si in culorile frunzelor de artari – ocru, violet, indigo – ca si cum aceste modele sunt proiectate special pentru a crea o stare de toamna.

Priviti GALERIA foto! Asteptam comentariile si parerile voastre! Mai cititi pentru acest sezon:

Ce fel de caciulita poate fi purtata cu breton?

Anna Dudzinska: viata este prea scurta pentru a pierde pe lucruri plictisitoare

Brooklyn Tweed4

 

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.