Cerbul de aur – ultima zi – live

Daca nu ai posibilitatea sa vezi Cerbul de aur la televizor poti viziona live – sau in reluare – ultima zi a concursului. Concertul final a fost dedicat centenarului unirii si i- aavut ca protagonisti pe cei de la K1, pe Iuliana Tudor ca prezentatoare, pe indragita interpreta Paula Seling si pe cel mai iubit cantaret din Ardeal, Nicolae Furdui Iancu.

Daca Cerbul de aur implineste 50 de ani, evident cu intruprile stiute, spectacolul de ieri a fost dedicat centenarului Marii Uniri. Sper sa va placa ceea ce vedeti, o ora de spectacol unic la Brasov. Am vazut tineri si batrani in lacrimi, am ascultat cu emotie melodia Noi suntem romani, desi multi o considera invechita – pe noi ne face sa ne simitim cu adevarat romani! Formatia K1 a incercat sa ne tina in priza o ora, cat a durat spectacolul. Adica toti K1!

Daca vreti sa revedeti intreg festivalul de la Brasov, nu ezitati sa urmariti pagina de FaceBook a Cerbului de Aur, a carui prima editie s-a desfasurat acum 50 de ani – 1968. Din pacate a 4-a editie a fost si ultima din perioada comunista, apoi a fost reluat in 1992, ajungand acum la a 18-a editie.

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!