Carrefour si Bringo

Carrefour a mai adaugat un serviciu pentru romani, comenzi pentru acasa direct de pe smartphone. Acest serviciu este disponibil dupa ce franeczii au achizitionat 51% dina ctiunile celor de la Bringo. Acest serviciu mai este folosit in Romania de magazinele Cora. Pentru cine nu stie, informam ca cei de Carrefour la sunt pe locul doi in lume dupa lantul de magazine Wal-Mart. Acum romanii pot scapa de mersul la suermarket, ceea ce reprezinta un mare pas inainte, maia ales daca stii exact ce vei sa cumperi!

Carrefour si Bringo in Romania

In marile orase unde gigantul francez este prezent vei primi in maxim 90 de minute produsele comandate pe smartphone acasa, la pretul din supermarket. Adio cozi, iar locul unu in Romania – reteaua Kaufland – nu dispune de acest serviciu, ceea ce este posibil sa-l faca sa piarda suprematia pe piata noastra.

Nu pot sa spun ca am fost incantat de produsele de la Kaufland sau Carrefour, nici de pretutile oferite si nici de calitatea produselor nealimentare, la fel de fapt ca si la alte mari retele, chiar si la Metro. Asta ma face sa cred ca este loc pe piata pentru magazinele mici de cartier, dar care vor trebui sa ofere produse de calitate net superioara si la preturi competitive: nu neaparat mai mici.

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!