Cand esti fraier esti luat de prost

Cred ca daca citesti titlul nostru ai sa fii de acord cu noi, mai ales ca nu esti singurul care esti in situatia asta. Am sa va zic eu de un forum, unde m-am inscris – nu dau nume – mai bine nu ma inscriam, unde am dat peste atatia prosti, ca am ramas eu singur de fraier, ce sunt! Acum stiti expresia – prost crescut, adica nu ai baut apa si nu ai crescut suficient, sau mai exista una – m-ai luat de prost? Teoretic DA, cam asa te simti ori de cate ori te uiti la televizor, sau incerci sa ajuti pe cineva. Te ia de prost, cand tu esti de fapt fraier!

Cand esti fraier esti luat de prost

Nu stiu daca ati citit Aventurile lui Tom Sawyer, dar Tom asta de care va zic e si prost si fraier in acelasi timp, nu stiu cum sa va explic. Dar nu despre el o sa va zic eu azi, caci nu m-a pus nimeni sa ma incurc cu el. Ma refer la nea Victor asta, copy -paste, trebuie sa stii sau sa fi auzit de el. NU? E unul inalt ca gardul, ma intelegi acum? Da ma, ala – vezi ca stii!

Ei bine, Victor asta ne-a luat de prosti, a fugit taman cand eram pe punctul sa punem mana pe el, si unde s-a dus? La turci mai, s-a dat cu turcul, nu-i mai place cu rusii. Ce sa zic, cum e turcul si piciorul, pardon pistolul – na ca ma lua gura pe dinainte. Pai daca-s fraier, asta e. Acum stau si ma intreb, mai vine inapoi sau ne lasa cu gura cascata. Am inteles ca s-a dus acolo si pentru ca mancase prea mult din chestia aia de la ei, de la turci mai, care se bea cu apa multa, off – greu mai intelegi. In fine, la cat a mancat in tara, nu mai era nevoie sa se duca pana la Istanbul sa-si faca plinul, dar asa sunt unii maica, nu le mai ajunge!

Cand esti fraier esti luat de prost
Cand esti fraier esti luat de prost

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *