Caciulita tricotata cu haina din blana: prost gust sau tendinta noua in moda?

In societatea exista un stereotip destul de puternic, o caciula tricotata pe cap este, probabil, cel mai ieftin obiect de acest fel. Din acest motiv  multe femei isi pun intrebarea legitima: o caliula modesta tricotata cu o haina de blana de lux – un semn al bogatiei si statutului – pot fi combinate oare in principiu?

S-ar parea – se poate. Un alt lucru este ca alegerea ei ar trebui sa fie abordata in mod responsabil pentru a realiza o combinatie perfecta, nu numai a hainei cu caciula, dar si a caciulii – cu propriul aspect.

Si selectia unei caciula de blana la haina cere multa acuratete, sau caciula de blana poate adauga la imaginea voastra cinci kilograme in plus sau zece ani. Caciulile tricotate sunt mai versatile si se combina cu aproape totul. Ele pot da o atingere stilistic necesara aproape la orice imbracaminte exterioara. Cu o caciula bine selectata haina de blana va arata mai bine si mai putin pretentioasa. Orice palarie tricotata – un mod minunat de a dress down, poate face haina de blana mai simpla, mai usuala.

Pentru o haina de blana de lux se paote alege o caciula tricotata cu o structură nobila de fibre – lana merinos cu matase naturala, casmir, angora, alpaca. Caciulele din aceste materiale in afara de caldura sunt foarte delicate pentru piele, disconfortul practic este eliminat.

Caciulile tricotate-Bini – o alegere excelenta pentru tineri, in stil democratic.

Cu cat este mai neobisnuita si originala haina de blana, cu atat mai simpla trebuie sa fie caciula. In cazul cand haina este in stil clasic, dimpotriva,caciula trebuie sa ofere originalitate, ea poate fi decorata cu o brosa.

La alegerea palariei trebuie acordata atentie nu numai modelului, dar, de asemenea si la culoare. Cel mai simplu mod de a selecta o caciula este sa fie de aceeasi culoare ca si blana, desigur, de dorit sa fie de nuante usor diferite. De asemenea, este de dorit ca culoarea caciulei sa fie diferita de culoarea parului.

Daca doresti la alegerea culorii originalitate, culoarea caciulii trebuie sa fie in contrast cu haina de blana.

Un moment foarte important: indiferent de modelul si tehtura hainei de blana, caciula trebuie sa fie dintr-o singura culoare si fara model. Intr-un caz extrem poate fi un model discret.

Important, sa nu va fie teama sa experimentati, incercati cat mai multe optiuni de diferite palarii si nu uitati de forma fetei, varsta.

Atunci când alegeți pălării întotdeauna conștienți de caracteristici faciale. În cazul în care caracteristicile faciale (nas, buze, obraji, ochi, contur facial) este dominat de cercuri și ovale, apoi se potrivesc cel mai probabil capac tricotate mai mare.

Pentru a alege caciula cea mai potrivita pentru haina voastra, tipul fetei si culoarea parului si hainei va invitam sa consultati GALERIA cu imagini. La aceiasi tema mai cititi:

Veste tricotate: 36 de modele confortabile;

Caciulite ce nu deformeaza coafura;

Moda tricotata pentru toamna-iarna 2015-2016

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.