Bruce Willis si Demi Moore din nou impreuna

De la divortul acestor actori, Bruce Willis si Demi Moore,  au trecut 16 ani, acum exista un zvon ca ei urmeaza sa se reuneasca din nou. Dar, nu in viata de familie, ci in film. Fostii soti intentioneaza sa joace un rol major intr-un proiect nou la Hollywood, despre care nu se stie nimic. In acest moment, stelele se familiarizeaza cu scenariile propuse intr-o relatie de dragoste si de soti credinciosi. Vestea reuniunii a perechii pe platourile de filmare poate fi privit ca un fel de cadou pentru fanii actorilor pentru Ziua indragostitilor. Ultima data cand Bruce si Demi au lucrat impreuna a fost in filmul „Mortal Thoughts”, lansat in 1991, cand erau un cuplu exemplar. S-au casatorit in 1987 si au fost casatoriti timp de 13 ani. In acest timp au avut trei fiice. Perechea dupa divort a pastrat o relatie de prietenie, din aceasta cauza fanii lor nu-si pierd speranta ca acestea vor fi vreodata din nou impreuna.

Bruce Willis si Demi Moore din nou impreuna, dar nu in viata privata, ci in film.

Unii fani mai impatimiti iau viata actorilor prea aproape de suflet: – „Cui ii pasă! Ei sunt oameni publici si sunt ambii atat de mari, atat ca persoane au tot dreptul sa fie fericiti este modul in care il considera ei. Eu le multumesc pentru rolurile lor. O pereche extraordinara, doresc sa-i vad din nou impreuna. Sunt frumosi!

„Ei sunt facuti unul pentru celalalt … Ei bine, oboseala si instrainarea nu este o bariera la o dorinta reciproca de a fi impreuna. Asi dori ca ei sa fie impreuna in viata!”.

Am relatat doar 2 parerei despre acest cuplu. Eu nu am astfel de pareri despre vedete, eu ii judec sau admir doar dupa rolurile din filme.

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *