Bonsaiul care planeaza este o realitate

Japonezii au decis ca minunatii lor bonsai mici ar trebui sa fie nu numai frumosi, dar si ”tari”, asa ca i-au facut sa pluteasca in aer, ca prin magie. Designerii de la Hoshinchu Team le-a numit «Air Bonsai».

Bonsaiul care planeaza este deja o realitate in zilele noastre!

Inventia consta din jumatatea de jos – baza energetica, si bila plutitoare cu Bonsaiul – sa o mica stea. In ambele jumatati sunt amplasati magneti de o forta uriasa. Prin urmare, mica stea se poate ridica so plana deasupra bazei energetice.

Ghiveciul este realizat din portelan traditional japonez, iar bonsaiul poatet fi inlocuit cu orice alta planta, dupa dorinta. Astfel puteti obtine un trandafir plutitore, niste violete sau un ficus.

Nu stim cat de bine le face acest lucru plantelelor, dar, avnd in vedere cat de minutiosi sunt japonezii in tot ceea ce fac, precis au studiat si acest lucru inainte de a pune inventia in practica. La fel nu avem idee cat costa acesta minunatie, dar cum tot ce-i japonez costa mult, ne putem gandi si aici la un pret destul de mare. Din cate am vazut ei ofera si datele privind varsta plantei.

Daca cineva si-l permite – rugam sa ne impartaseasca si nou impresiile.

Veti si cateva imagini cum arata aceste minunatii in realitate!

 

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *