Autostrada Sibiu-Piteti, de la plan la executie

Desi ma indoiesc ca vom circula prea cutand pe autostrada Sibiu-Piteti, ba mai mult as vrea sa ajung pe autostrada de la Arad la Sibiu, fara sa mai intru si sa mai ies de atatea ori, sa speram ca planul celor de la CNAIR va deveni si realitate in secolul acesta. Cat despre visul de circula de la Brasov la Ploiesti far asa mai stai la coada, asta este chiar de domeniul fantasticului. Mai cu jena, mai cu retinere, iata ca autostrada Sibiu-Piteti incepe sa se contureze. Noua autostrada va avea nu mai putin de 9 tuneluri, ma rafer la portiunea dintre Sibiu si Pitesti, evident.

Autostrada Sibiu-Piteti, de la plan la executie

Sunt prevazute trei tronsoane, inca neatribuite si evident ca nu avem nici macar o data estimativa de incepere a lucrarilor, daramite o data de finalizare, care nu ar e nici ea cum sa se respecte, pentru ca ar fi pentru prima data in tara asta cand se respecta un plan de executie la o strada, sosea sau autostrada! Deci oricum ar fi, avem trei sectiuni deci trei licitatii. Poate castiga una si aceiasi firma, dar o sa vedem in curand ce va urma.

Pe mine sincer nu ma incanta autostrada Sibiu – Pitesti, desi evident ca pentru cei de la DACIA va fi ceva super ok. Zic ca nu ma incanta pentru ca eu vreau autostrada pana la Ploiesti sau si mai bine una pana la Iasi. Asa ceva insa nu doar ca nu este nici in plan, desi in povestile politicienilor gasesti referiri la asa ceva – deci nu visez eu sa merg le la Arad la Iasi in 10 ore, caci ar fi prea mult pentru tara asta condusa doar de smecheri.

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!