Austria si Germania au inchis granitele din cauza COVID 19

Luni doua state importante din centrul Europei si-au inchis granitele, Austria si Germania. In Germania sunt deja peste 6 mii de cazuri confirmate, 13 decese si 799 de noi cazuri depistate. Decizia autoritatilor este evident una justa si corecta. In cazul Austriei avem 1018 cazuri de imbolnavire confirmate si 158 de noi cazuri depistate. Asadar ambele tari se confrunta cu o situatie destul de grava, chiar daca de exemplu in cele doua tari aflate pe primele locuri, Italia si Spania numarul este considerabil mai mare. Italia se apropie de 25 de mii de cazuri in timp ce Spania are deja 9.191 de cazuri de imbolnavire cu virusul COVID 19.

Austria si Germania au inchis granitele din cauza COVID 19

Romania este si ea intr-o stare destul de dificila, pe de o parte pentru ca are foarte multi cetateni exact in aceste tari ce se confrunta cu grave probleme, pe de alta parte stim deja ca sistemul nostru sanitar nu face fata provocarilor. Nu trebuie sa ne imaginam ca alte tari sunt mai pregatite in caz de pandemie, s-a dovedit ca nu e asa. Mai rau este ca dupa problemele de sanatate, vin si cele economice. Majoritatea firmelor au probleme cu productia, fiind obligate sa isi tina salariatii in carantina si autoizolare.

Pe langa tarile amintite mai sus, sunt probleme si in Franta, Elevetia si Olanda ca sa amintim cateva din cele cu peste 1000 de cazuri confirmate. Ingrijorator este ca numarul celor noi diagnosticati cu COVID 19 creste de a o zi la alta, dar sunt si vesti bune: China anunta ca a rezolvat problema, deja companiile se lupta sa-si afirme intaietatea in ceea ce priveste vaccinul, deci sperante sunt. Prelungirea crizei va aduce dezechilibre mai mari, cursul valutar nu va mai putea fi predictibil, iar caderea burselor ne arata ca panica este mai puternica decat ratiunea.

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!