Au INCEPUT PROTESTELE – LiveVIDEO – INCIDENTE la Universitate!

Au INCEPUT PROTESTELE – LiveVIDEO – INCIDENTE la Universitate!

UPDATE

UPDATE 21:07 – In acest moment spiritele s-au linistita, protestatarii scandeaza „Sclavii lui Dragnea, sunteti sclavii lui Dragnea!”, „Jandarmeria apara hotia!” si „Rusine sa va fie!”.

UPDATE 21:01 – INCIDENTE la Parlament! Jandarmeria impinge oamenii pe trotuar, acestia se opun si imping gardurile, insa tot mai multi jandarmi se opun! De altfel, un protestatar a fost impins violent de mai multi jandarmi! Din nou comportament agresiv al jandarmilor care imping gardul cat mai mult pe trotuar, insa protestatarii se opun!

Partea 221.12.2017-ziua 325-Piata Universității- Comemorarea victimelor căzute în Bucuresti ,in ziua cand Bucureștiul a început asaltul ieșirii din chingile comuniste.Eroii ne cheamă să luptăm, parca suntem încă in decembrie 1989

Posted by Vocea Strazii on 21 Decembrie 2017

#nextlevel

Posted by Insistam pentru Romania Demna on 21 Decembrie 2017

LiveTEXT 19:21 – Tot mai multi jandarmi au sosit la Parlament, moment in care protestatarii au strigat ironic „Jandarmii sunt cu noi!”.

LiveTEXT 19:20 – Un grup de 15-20 a sosit cu un banner pe care scrie „Respect ’89”, si alte bannere cu semnul victoriei

LiveTEXT 19:12 – Incidente la Piata Universitatii! Gabriela Firea a organizat un concert, o manifestatie unde se canta colinde, si in momentul in care au vrut sa se joace capra, revolutionarii prezenti s-au aratat revoltati si au inceput sa strige „Jos Comunismul!”, „Pacat, pacat, de sangele varsat!” si „Nu calcati pe cadavre!”. La scurt timp manifestantii s-au oprit, dupa interventia cuiva de la microfon. Acestia pleaca spre Parlament!

Au inceput protestele din Capitala. Sunt manifestatii simultan in zona Pietei Universitatii, sub forma de comemorare a eroilor Revolutiei din Decembrie 1989, dar si la Palatul Parlamentului. La Parlament au fost mici incidente, un jurnalist fiind bruscat si somat sa se mute de pe trotuarul de langa Parlament.

LIVEVIDEO Protestele de la Parlament si Comemorarea din Piata Universitatii:

  1. Parlament:

Posted by Niculae Nelu on 21 Decembrie 2017

Parlament 2:

S.O.S. România!

Posted by Vis3z on 21 Decembrie 2017

News Reporter