Andrei Nastase este ori fraier ori fraiereste

Azi am ajuns la concluzia ca Andrei Nastase este ori fraier ori fraiereste pe toata lumea, pentru ca de o luna vreau sa aflu ce vrea el sa obtina la referendum, in afara de ceea ce s-a decis deja, alegerea presedintelui prin vot direct. Am vazut la Jurnal TV dialogul dintre Andrei Nastase si Iurie Ciocan – adica dialogul intre seful CEC si Platforma DA. La intrebarea daca a fost informat ca nu e ok cu modul sau de a strange semnaturi – chiar daca legea e anapoda, inca e in vigoare – adica daca din cele 35 de raioane, el trebuia sa adune din jumatate cate 20 de mii, un calcul de scoala primara arata ca 17 x 20 = 340 de mii sau daca se lua prin rotunjire 360 de mii de semnaturi.

Practic Andrei Nastase se lauda ca a strans 400 de mii, deci a priceput cumva ca asa trebuie, doar ca a uitat sa treaca prin cele 17 sau 18 raioane – asa cum zice legea. Acum te intrebi, oare degeaba e jurist, nu stie legea si faptul ca buna sau rea, trebuie sa o respecti, dar ai dreptul sa o contesti si culmea, daca te duce capul, sa castigi si sa o schimbi.

Revenind la discutia dintre fraier si seful CEC, de cate ori l-a intrebat pe Nastase: v-am zis ca trebuie sa aveti minim 20 de mii din jumate din raioane? Ce credeti ca a raspuns Nastase, finul lui Topa? Ca mama lui e surda si batrana, ca a avut paduchi cand era mic, mai pe scurt orice numai DA sau NU nu a putut spune! Mai nene, tu de ce nu te duci la medic la ORL, sa-ti socata ceara din urechi!

Andrei Nastase
Andrei Nastase este ori fraier ori fraiereste

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *