Alt Protest in fata Palatului Parlamentului ACUM!

Alt Protest in fata Palatului Parlamentului ACUM!

Acum se desfasoara inca un protest din maratonul de proteste ce a inceput inca de la sfarsitul lunii ianuarie. La protest sunt astepti din nou si studentii, care au fost si aseara in numar de aproximativ 30. De altfel, in aceasta seara, Comisia pentru modificarea Codului Penal va lucra pana la ora 24:00, conform celor spuse de catre Florin Iordache.

LiveTEXT:

UPDATE 21:15 – Aproape toti parlamentarii au iesit din Parlament, fiind huiduiti de multime, in timp ce mai multe masini au incercat sa ii tina in loc cateva zeci de secunde pe acestia. In acest moment, si numarul protestatarilor a inceput sa scada. La punctul de varf au fost putin peste 500 de protestatari. Sambata se anunta un protest de amploare, la fel si vineri!

UPDATE 19:47 – Se incing spiritele la Parlament! Peste 15 masini au incercat sa opreasca iesirea din Parlament, ba chiar un politist s-a pus in fata masinii unui protestatar, cerandu-i insistent sa se dea inapoi pentru ca un parlament sa poata iesi pe curtea Parlamentului. Sute de oameni protesteaza si acum la Parlament!

UPDATE 19:15 – Protest si PE ROTI la Parlament acum, circa 10 masini au blocat iesire din Parlament in jur de 1 minute!

UPDATE 19:10 – Lumea continua sa vina la Parlament. In jur de 250-300 oameni acum. LIVE VIDEO de acolo:

Posted by Rezistenta TV on 20 Decembrie 2017

UPDATE 18:45 – In jur de 200 de persoane sunt acum la protestul de la Parlament

UPDATE 18:00 – Oamenii au inceput sa se stranga la Parlament, in locul clasic de adunare, zona Izvor.

News Reporter