5 secrete pentru sprancene perfecte

Orice oglinda are nevoie de un cadru frumos, exact la fe si ochii tai au nevoie de un cadru frumos. Dar aici nu este vorba despre gene, ci despre sprancene. Forma lor este de o mare importanta, ea poate accentua privirea, poate da fetei un aspect ingrijit s face ochii mai expresivi.

5 secrete pentru sprancene perfecte, da expresie chipului tau!

Va oferim cateva sfaturi pentru a va ajuta sa va faceti sprancenele perfecte.

Forma sprancenelor poate fi aleasa in dependenta de forma fetei folosindu-va de aceasta copiuta simpla.

1

Dar in afara de asta ar trebui sa stiti 5 reguli simple:

1. Sprancenele concrescute, rotunde si sprancenele foarte subtiri adauga cativa ani la varsta. Acelasi efect il au si sprancenele cu marginile exterioare lasate prea jos.

2. Sprancenele cu marginile exterioare lasate prea jos nu numai va adauga ani la varsta, dar de asemenea, dau si un aspect de tristete. Este mai bine de zmuls usor marginea exterioara a sprancenelor astfel incat vizual marginea lor exterioara sa para mai sus decat ​​interiorul, vedeti imaginea de mai jos).

3. Colturile interne ale ochilor si sprancenele trebuie sa fie pe aceeasi linie verticala (exact ca in aceiasi imagine).

4. Sprancenele un pic mai scurte si ochii mai departati ajuta sa aratati mai tineri.

5. Sprancenele dense si groase – sunt semnul unui temperament fierbinte. Asa ca, daca – sunteti fericita proprietara de astfel de sprancene, nu va grabiti sa scapati de ele. Aceste sprancene se potrivesc de minune frumoaselor cu coafuri bufante.

Sprancenele pot fi comparate un un desen pe panza. Ele pot fi modificate pentru a le imbunatati forma si pozitia lor. A avea o imagine unica – nu este aceasta visul fiecarei femei? Si sprancenele joaca aici un rol destul de important.

 

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *